Ieke Atsma

Divemaster

Brief info

Verzot op onze befaamde Zeeuwse wateren.

Ik ben met duiken begonnen in december 2003 waar ik de cursus kreeg als Sinterklaascadeau en heb daarna in 2006 mijn brevet voor Divemaster behaald.

Graag breek ik een lans voor het duiken in Nederland wat zeer zeker zijn charmes heeft, vooral onze befaamde Zeeuwse wateren zijn op een mooie herfstdag zeer zeker de moeite waard. Maar ook dichtbij in Hardegarijp of Luinjeberd is het mooi duiken, waarbij een uur onder water geen uitzondering is, en er soms een groot aantal snoeken aan het masker voorbij trekt. Mocht er belangstelling zijn voor het halen van een duikbrevet dan ben je bij Leonardo aan het goede adres. Wij zullen er zorg voor dragen dat je op een verantwoorde en plezierige manier in de Nederlandse wateren zult duiken, waarbij ervaren en minder ervaren duikers aan hun trekken komen. Na het behalen van het PADI Open water brevet kun je wereldwijd bij een aangesloten duikclub deelnemen aan duiktrips.

En mocht je dan met andere deelnemers in tropische wateren willen duiken (voor mij hoeft dat niet zo nodig) dan organiseren wij ook een goed verzorgde reis naar b.v. Gozo – Malta of Dahab – Egypte waarbij het educatieve gedeelte, kennis van lokale wijnen bij ons in goede handen is.
Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor een opfrisles waarbij wij de geleerde vaardigheden in het zwembad weer naar boven halen zodat je met een goed gevoel een duikreis onderneemt. Ik voel mij goed thuis bij Leonardo met een duikcentrum op een centrale locatie in Leeuwarden en een enthousiast team waarbij vriendschap een belangrijke rol speelt. Hopelijk zie ik je terug in het zwembad of bij een andere activiteit met Leonardo.