Gerrit Koenders

Eigenaar, duikinstructeur

Brief info

Eigenaar van Duikcentrum Leonardo.
PADI-duikinstructeur, Sidemount instructeur, EFR (reanimatie) instructeur en IAHD instructeur (International Association of Handicapped Divers).

Mijn duikavonturen zijn begonnen met een Introductieduik in Australië op de Great Barrier Reef. Wat een sensationele ervaring was dat! Ik was meteen overtuigd en ging voor mijn duikbrevet. Daarna heb ik een hele serie aan duikopleidingen gevolgd en nu ben ik PADI-duikinstructeur, Sidemount-instructeur, EFR-instructeur (reanimatie) en IAHD-instructeur (International Association of Handicapped Divers).

De passie voor het duiken heeft ervoor gezorgd dat we in 2009 zijn gestart met Duikcentrum Leonardo. De informele sfeer, het gezellige duikteam en het enthousiasme van alle Divemasters en Instructeurs hebben ertoe geleid dat we als Padi Dive Center zijn uitgegroeid tot het grootste duikcentrum van Noord Nederland.

Lijkt het jou ook leuk om te gaan duiken? Geef je dan op voor een leuke introductieduik of cursus bij onze duikschool. De kans is groot dat we elkaar dan tegenkomen!

DUIKCENTRUM LEONARDO © 2024. All Rights Reserved.