Wat vinden onze klanten?

Ik zou duikcentrum Leonardo zeker aanraden vanwege de persoonlijke aandacht en de rustige instructeurs die duidelijk ervaring uitstralen. 

Ik ben eind februari gestart met de cursus “open water diver”. 

Je kreeg het studieboek bij les 1 en vervolgens werd aan het begin van elke les de theorie doorgesproken en de vragen behandeld. Elke les krijg je ook wat oefenvragen die je erg goed voorbereiden op het uiteindelijke theorie examen. 

Voordat de spullen gepakt worden voor de duikles worden eerst de oefeningen doorgenomen zodat je in het water precies weet waar je aan toe bent, dit gaf een erg fijn gevoel. 

Ik had persoonlijk iets meer moeite met de oefening waarbij je de duikbril afzet onderwater, dit omdat ik bang was voor het verliezen van mijn daglenzen. De duikschool heeft dit heel goed opgepakt en ik heb een extra les kunnen boeken (tegen een hele kleine betaling). Er werd afgesproken dat ik mijn ogen gewoon dicht kon houden en dat de instructeur in mijn arm zou knijpen zodra de oefening klaar was. Hierdoor kreeg ik veel rust en ging de oefening veel beter. Er is bij deze duikschool absoluut sprake van persoonlijke aandacht en individueel lesgeven ook al ben je met een groep. 

Helaas is de cursus halverwege stopgezet vanwege Corona maar we zijn keurig op de hoogte gehouden en uiteindelijk hebben we de cursus op 1.5 meter en met aangepaste “buddy checks” kunnen hervatten. 

De buitenduiken in Joure waren erg leuk! De eerste keer afzakken in troebel water was even spannend maar we werden hier weer goed begeleid en er werd constant gecontroleerd of iedereen nog “okay” was. De laatste duik is een duik die je alleen doet met je buddy, hierbij is de instructeur zeker in de buurt maar je moet toch zelf vooruit denken. Hierdoor krijg je het vertrouwen dat je het de volgende keer ook zou kunnen doen zonder instructeur. De buitenduiken waren een leuke afsluiter van de cursus. 

 

 

Prima duikschool. De instructeurs zijn heel professioneel en sociaal.
De sfeer was tijdens de lesavonden uitstekend. Ik heb me tijdens de lesduiken ook altijd veilig gevoeld.
Echt een aanrader! Ik geef ze 5 sterren!

Super leuk team!

Fijne duikschool: Enthousiast team, professioneel maar ook relaxed en gezellig.
Ik kan Duikcentrum Leonardo zeker aanbevelen!

Vandaag de open water opfris dag gehad. Geweldige club mensen en alles weer geoefend. Op naar Bonaire met Duikcentrum Leonardo!

Mijn beide kinderen hebben hier hun open water brevet gehaald. Deze duikschool is een aanrader! Geduldige instructeurs, goede begeleiding, gezellig en veiligheid staat voor alles.

Gezellig club met professionele instructeurs, en zeer actief.

Open, eerlijk en gastvrij en niet onbelangrijk; kwaliteit staat voorop tijdens cursussen en duikdagen. Veel aanbod van opleidingen en regelmatig duikweekenden en reizen.

Onwijs leuke opleiding. Geduldige instructeurs en veel gezelligheid.
Aanrader dus !