Junior Open Water Duiker

Ook als je nog geen 15 jaar bent, is het mogelijk om je duikbrevet te halen! Voor het Junior Open Water duiker brevet moet je 10 jaar of ouder zijn. Tijdens deze  erkende PADI opleiding leer je precies hetzelfde als tijdens de Open Water Duiker cursus. Het verschil is dat je als junior duiker altijd onder begeleiding van een volwassene duikt en dat je maximale duikdiepte op 12 meter ligt (i.p.v. 18 meter).
Onze bevoegde instructeurs staan samen met PADI garant voor een veilige en verantwoorde cursus. Dit brevet wordt wereldwijd erkend. 

De opleiding bestaat uit:

  • Vijf zwembadlessen om diverse duikvaardigheden te leren.
  • Theorie voornamelijk gebaseerd op thuisstudie.
  • Theorie-examen.
  • Vier buitenwaterduiken.

Bij inschrijving ontvang je het complete opleidingspakket. Hierin zit onder andere het theorieboek en een logboekje (theorie via e-learning is ook mogelijk).

Doel van de opleiding:

Je leert alle basisvaardigheden van het duiken en ontvangt het PADI Junior Open Water Duiker brevet. Met dit brevet kun je wereldwijd duiken op de mooiste locaties.

Kosten: € 450,- per persoon.

Dit is inclusief het gebruik van onze duikuitrusting, gratis toegang tot het zwembad en brevetteringskosten.

Goed om te weten:

  • Deelname vanaf 10 tot 14 jaar.
  • Je moet kunnen zwemmen.
  • Wij vragen je een medische verklaring in te vullen en je ouders (verzorgers) moeten enkele formulieren invullen.
  • Het is ook mogelijk om de cursus in twee delen te doen. De theorie en zwembadduiken doe je bij ons in Nederland, daarna kan je overal ter wereld (bij een PADI duikschool) de vier buitenwater duiken doen. Kosten voor deze gedeeltelijke cursus (referral) zijn € 350,- p.p.

Interesse gekregen? Inschrijven kan via de knop hier beneden.

Nog nooit gedoken? Dan raden we je de Introductieduik aan.

Ben je geïnteresseerd in een vervolg, dan is de cursus Advanced Open Water de volgende stap.

Lang geleden je brevet gehaald en wil je weer actiever gaan duiken? Dan is de Opfrisles (Scuba Review) wellicht iets voor jou.