Extra informatie

De voordelen van onze duikreizen!

Duiken in Nederland heeft zo zijn charmes, maar er zijn zoveel meer mooie plekken! Daarom organiseren wij een aantal keren per jaar groepsduikreizen naar het buitenland. Denk hierbij aan droombestemmingen als de Filipijnen, Bonaire, Malediven, Egypte, Thailand, Spanje etc.

Onze duikreizen hebben een aantal belangrijke voordelen:

 • Volledig verzorgde reizen. Wij regelen alles 😊 Nou ja, bijna alles:
  • vervoer naar en van Schiphol
  • vliegtickets
  • accommodatie
  • duikpakketten
  • lokaal transport
  • duikgidsen

 • Begeleiding vanuit Duikcentrum Leonardo. Tijdens onze duikreizen gaat er altijd een instructeur of Divemaster mee van Duikcentrum Leonardo. Zij regelen de boel ter plaatse en gaan met je mee tijdens het duiken.
 • Scherpe prijzen. Wij doen veelal rechtstreeks zaken met de lokale duikschool. Sterker nog, in de meeste gevallen kennen wij hun persoonlijk! Dit betekent dat wij de scherpe groepskortingen rechtstreeks in jouw voordeel doorrekenen.
 • Duikreizen voor beginnende duikers en gevorderden. De meeste bestemmingen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde duiker. Beginnende duikers kunnen altijd onder (extra) begeleiding duiken.
 • Korting huur duikuitrusting. Heb je zelf geen duikuitrusting maar je wilt wel mee op reis? Geen probleem! Bij ons huur je tijdens de duikreis duikuitrusting tegen een sterk gereduceerd tarief.
 • Duikteam. In eerste instantie organiseren wij de duikreizen voor ons duikteam. Dit betekent dat iedereen van het reisgezelschap bekend is bij ons duikcentrum. Er is altijd sprake van een hoop gezelligheid en gezamenlijk maken we de mooiste duiken.

Goed om te weten:

 • Eventuele verzekeringen dien je zelf te regelen.

Wil je meer weten over onze duikreizen?

Het duikteam en duikreizen

Duiken doe je samen! Dat geldt zeker voor onze duikreizen. In het verleden is gebleken dat onze duikreizen snel volgeboekt zijn. Daarom organiseren wij de duikreizen in eerste instantie voor het duikteam van Leonardo. Zij worden als eerste op de hoogte gebracht van de georganiseerde reis en kunnen als eerste inschrijven.

Goed om te weten:

 • Lid worden van het duikteam kent nog meer voordelen. 

Duikreizen en opleidingen

Onze duikreizen brengen je naar de mooiste plekken met geweldige duiken en een hoop gezelligheid. De meeste locaties zijn ook bij uitstek geschikt om je duikcursus af te ronden of je duikvaardigheden te vergroten.

Welke opleidingen kan je doen tijdens een duikreis?

 • Open Water Duiker cursus:
  De Open Water Duiker cursus bestaat uit theorie, 5 zwembadlessen en 4 buitenwaterduiken. In veel gevallen is het heel goed mogelijk om de 4 buitenwaterduiken tijdens een duikreis te doen. Wij plannen dit meteen aan het begin van de duikreis, zodat je de rest van de vakantie volop kunt duiken!
 • Advanced Open Water Duiker cursus:
  Veel bestemmingen in het buitenland kennen duikstekken waar je dieper dan 18 meter kan duiken. Of waar mooie wrakken tussen de 18 en 30 meter liggen. Tijdens onze duikreizen is het mogelijk om de volledige Advanced Open Water Duiker cursus te doen of je lopende cursus af te maken. Je doet dit altijd samen met een instructeur of Divemaster van Duikcentrum Leonardo.
 • Specialties:
  Tijdens de duikreizen is het ook mogelijk om een specialty te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de diepduik specialty, nachtduiken, stroming, vinslagen, etc. Het zicht en andere duikomstandigheden zijn vaak ideaal voor een specialty!

Wil je graag leren duiken en lijkt het je geweldig om in het heldere zeewater te duiken? Dan is Spanje of Curaçao misschien iets voor jou!

Spanje:
Twee keer per jaar gaan we naar Spanje waar we diverse cursussen verzorgen. Zo kan je samen met ons de 4 buitenwater duiken doen van jouw Open Water Duiker cursus. Verder verzorgen we daar de Advanced Open Water Duiker cursus en diverse specialties.

Curaçao:
Ben jij een liefhebber van zon en azuurblauwe zee? Dan ben je bij ons ook op het juiste adres! Duikcentrum Leonardo verzorgt namelijk ook duikcursussen op Curaçao! Onze collega Jacob Jansma en zijn team nemen je graag mee onder water en zorgen voor een fantastisch verblijf op dit heerlijke eiland! Duikopleidingen, guided tours, accommodatie, huurauto, alles kan geregeld worden.

Wil je meer weten?